Booking Studio

En tour rundt i systemet

Systemet:

BookingStudio optimerer jeres processer

BookingStudio er et webbaseret bookingsystem til udlejning af ferieboliger. Systemet håndterer derudover også alle de koordinerings­ og opdateringsopgaver, der er i et moderne udlejningsbureau, dvs. automatiske opdateringer af bookingkalender, besked til ejer, velkomstbrev til lejer, fakturering, bogføring, booking af rengøring og en lang række andre forhold, som i dag lægger beslag på en stor del af jeres tid og opmærksomhed.

Med BookingStudio systematiseres og optimeres opgaverne, så I sparer tid, mens processerne glider nemt, automatisk og til glæde for såvel lejere, boligejere og jer selv som udlejningsbureau.

BookingStudio­systemet er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder og passer til både små og store udlejningsbureauer. Og I kan arbejde i systemet, uanset hvor I befinder jer: på kontoret, på hotellet, hjemmefra eller på farten via mobiltelefonen eller tablet.


Personerne:

Vi hjælper jer, alt hvad vi kan

Vi sætter en ære i at give jer rigtig god service. Så I kan godt regne med, at vi lytter og er både åbne og ærlige i vores rådgivning og vejledning. Ingen spørgsmål er hverken for store eller for små – vi hjælper over telefonen, over mail og også via onlinekurser. Og vores hjælp koster ikke ekstra. Vores support er åben på alle hverdage mellem 9.00 og 16.00. Desuden har vi vagttelefon på systemet 24 timer i døgnet.


Udlejningen:

I får styr på salg og markedsføring

BookingStudio­systemet hjælper jer også med markedsføring gennem fx andre hjemmesider, søgemaskiner, nyhedsbreve, agenter, kataloger og salgsportaler som Cofman, Feline, Fejø eller tilsvarende. Det betyder, at I har mulighed for at sælge via mange flere kanaler end blot jeres egen side. Mulighederne er mange, og vi tilbyder jer værktøjerne til nemt at koble op med andre sites, som kan læse jeres data og lægge jeres tilbud ud. I har naturligvis 100% kontrol over, hvad I sælger, og hvor I sælger det. Understøttelse af flere sprog og valuta er en selvfølge.


Overblikket:

Alle processer glider nemt

BookingStudio hjælper jer med at bevare overblikket over jeres forretning. Systemet tager sig af fakturering og bogføring, og på den måde er I altid et skridt foran, når det  gælder ind­ og udbetalinger. På den måde ved I præcis, hvem der skylder hvad, og hvornår der skal betales.

Med systemets bankintegrationer er det ingen sag at håndtere mange transaktioner. På få minutter kan I overføre eller godkende mange betalinger eller restancer. I afregner med andre ord med få klik inde i BookingStudio, og systemet sørger derefter for, at transaktionerne sendes eller modtages til eller fra de rette konti.


Rapporterne:

I kan følge trends og tendenser

I får også adgang til en de mange indbyggede rapporter i systemet, ligesom I naturligvis også kan lave jeres egne med Bookingstudios indbyggede værktøjer. Rapporterne bliver sendt til jer, når og så ofte I ønsker, og de giver jer indsigt i fx både trends og tendenser, så I kan træffe de rigtige beslutninger.


Kundekontakten:

Glade kunder er også gode kunder

Dialogen med jeres lejere og udlejere er naturligvis meget vigtig. BookingStudio-systemet kan automatisk sende beskeder i forbindelse med fx indbetalinger og udbetalinger, og I har naturligvis mulighed for at tilpasse teksterne i brev- og mailskabeloner, så de passer til jeres stil og tone.

BookingStudio giver jer desuden også muligvis for at lade jeres leverandører følge med i relevante udlejnings- og økonomidata.


Opgavestyringen:

Hjælp til at styre det hele effektivt

Vi ved, at I har mange delopgaver i udlejningsbureauet, og at de skal kunne styres effektivt. Derfor indeholder systemet værktøjer, så I effektivt kan styre fx check in og check ud, rengøring, kontrol, servicepersonale mv. og på den måde kan optimere jeres arbejdstid


Systemintegration:

Systemet kan tale med andre systemer

BookingStudio kan selvfølgelig ’tale med’ andre systemer og services. En lang række integrationer er allerede indbygget i systemet, men vi har også mange gode eksempler på, at andre via BookingStudio API har bygget specialiserede løsninger, som sætter andre systemer i stand til at virke sammen med BookingStudio.

Portalerne Cofman, Feline og Fejø har også lavet integrationer med BookingStudio.


Priser der er til at forstå

Vores priser er baseret på antallet af ferieboliger. Priserne er inddelt i pakker, som hver passer til et bestemt antal ferieboliger. Se hvad BookingStudio koster for dit bureau.


Funktionsliste

Der er mange flere funktioner i BookingStudio end dem der er nævnt i denne tour. Vi har funktioner der understøtter udlejning af ferieboliger, sommerhuse, hotelværelser, ferielejligheder m.fl. Få overblikket på vores funktionsliste.