Booking Studio

Priser til bureauer i alle størrelser

Vores priser tager udgangspunkt i en række standard-abonnementer, som hver passer til et bestemt antal feriehuse. Pakkerne er overordnet inddelt i følgende tre grupper:

Små

Op til 100 ferieboliger

Mellem

Mellem 101 og 350 ferieboliger

Store

Mellem 351 og 1000 ferieboliger

Priser du kan regne med

Vi opgør antallet af ferieboliger en gang en året, og på baggrund af denne opgørelse får I den billigst mulige pakke. Vi fakturerer jer ud fra denne pakke det efterfølgende år, også selvom I måske får flere huse og skifter til en større pakke undervejs. Bemærk, at nogle af vores tillæg koster ekstra.

Hvad koster det at etablere BookingStudio?

Vi har endnu ikke mødt to bureauer, der er ens, og det kommer sikkert heller aldrig til at ske. Derfor kan vi heller ikke her på siden oplyse en standardpris for, hvad det præcis vil koste jer, at vi etablerer systemet hos jer. For det afhænger af, hvor meget I ønsker, vi skal hjælpe jer med i processen. For eksempel ønsker nogle bureauer, at vi skal importere deres data, mens andre vælger selv at indtaste dem manuelt. Og det giver selvfølgelig en prisforskel. Så på den måde er I selv lidt med til at bestemme prisen. Men vi finder ud af det sammen.

Få et tilbud

Hvis du vil have et godt tilbud skal du blot klikke på den grønne knap "bliv kontaktet" i toppen af siden, og indtaste dine oplysninger. Så klarer vi resten. Vi glæder os til at høre fra dig.