Booking Studio

BookingStudio-teamet

Dennis

Dennis Knappe, stifter og direktør

I 1997 byggede jeg min første webshop og udviklede et af de første webbaserede CMS-systemer i Danmark. I 1998 stiftede jeg ActiveDeveloper.dk, et online-community for udviklere, som senere blev et af de mest populære i Danmark. I 1999 startede jeg hos NetDoktor, hvor jeg var med til at rulle konceptet ud i store dele af Europa. I 2002 var jeg med til at stifte BookingStudio, og jeg kodede i tiden derefter den første version af systemet. Jeg har været konsulent og rådgiver på mange projekter, og jeg er blevet udnævnt af Microsoft som MVP (Most Valuable Professional) hele 6 år i træk. Det er jeg selvfølgelig stolt over, men allermest stolt er jeg, når vores kunder er glade for vores system og synes, det hjælper dem rigtig godt med deres forretning. Så kort sagt brænder jeg for entreprenørskab, e-handel, udvikling og gode kundeforbindelser.

Nis

Nis Wilson Nissen, udviklingschef

Jeg er vel egentlig en slags veteran i internet-branchen med mine over 16 års erfaring i at levere professionelle it-løsninger inden for forskellige brancher. Jeg startede i 1999 som nyuddannet datamatiker hos NetDoktor, hvor jeg var med til at løfte virksomheden fra et lille firma i Svendborg til en multinational virksomhed med kontorer i hele Europa. Senere har jeg arbejdet på TV 2, hvor jeg bl.a. har lavet websites, mobile løsninger, video-on-demand, digital-tv samt onlinespil. Siden 2006 har jeg været ansat i og medejer af BookingStudio A/S. Jeg elsker web-teknologier – og så elsker jeg elsker at rejse verden tynd.

Camilla

Camilla Flensborg, salg og support

Jeg sætter en ære i at være glad og positiv. Jeg har været en del af BookingStudio-teamet siden begyndelsen af 2011, og jeg har ansvaret for salg, support og uddannelse. Jeg er oprindelig uddannet tjener og arbejdede indtil 2004 i hotelbranchen, hvor jeg bl.a. var daglig leder af kursuscenteret Arresødal. Siden har jeg arbejdet som support- og undervisningskonsulent hos Spectra Systems, og på den måde er jeg blevet bragt i retning af it-verdenen og dermed BookingStudio. Min store fritidsinteresse er planlægning og gennemførelse af kulinariske oplevelser og arrangementer af enhver art, eksempelvis Kulinarisk Sydfyn, hvor jeg er næstformand. Så jo – jeg elsker menneskelig kontakt og at hjælpe andre.

Svend

Svend Dyhr Hansen, systemudvikling

Jeg hedder Svend, og jeg har efterhånden været vidt omkring i it-branchen. Jeg blev uddannet som edb-assistent i 1989 og har siden arbejdet som systemudvikler, underviser og teknisk konsulent i en række forskelligartede virksomheder som FC Computer Service, KMD, SID, (nu 3F), Europæiske Rejseforsikring og Dansk Lægemiddelinformation. Jeg blev en del af BookingStudio i 2007, og når jeg ikke udvikler på BookingStudio, spiller jeg bas i en række bands, og så elsker at rejse med min familie.

Thor

Thor Hay Sørensen

Jeg har en baggrund som bachelor i datalogi og har også det meste af en kandidatgrad – men ikke helt. Arbejdet greb mig inden jeg fik læst færdig, og man kan vel egentlig godt sige, at jeg tog resten af min uddannelse ’in real life’. Jeg har været ansat i BookingStudio siden 2012 og er dermed en af de nyeste i teamet. Jeg lever med hovedet inde i skærmen. Når jeg er færdig med at arbejde ved min computer, tager jeg hjem til min egen computer, som efterhånden fungerer som min alt-i-en-medie-og-hobby-maskine, da den f.eks. helt har erstattet både tv og print.

Søren

Søren Nymark Villebro

Pia

Pia Elnegaard, support

Jeg har været en del af BookingStudio-teamet siden midten af 2020. Det er meget ofte mig, du får i røret, hvis du ringer til supporten, men jeg er også i den anden ende af emailen: support@bookingstudio.dk. Hvert spørgsmål du stiller, gør mig klogere og bedre i stand til at hjælpe fremadrettet. Jeg nyder at hjælpe andre og sætter en ære i at gøre det på effektiv vis, så du hurtigt kan komme videre.

Min baggrund er 14 år i konsulentbranchen, hvor en del af mine opgaver netop var at supportere og undervise i brugen af skræddersyede IT systemer. 
Jeg har undervist folk, der havde meget lidt forståelse for IT, men jeg har også haft tæt samarbejde med programmører og IT chefer i udviklingsprojekter. Jeg elsker at dykke ned i problemstillinger, finde årsager/løsninger, skabe logik og forståelse.

Lonnie

Lonnie Welander Knappe, kontorassistent

Jeg er nyeste skud på stammen, og har flere forskellige funktioner. Jeg hjælper til med diverse kontoropgaver, og laver en lille smule regnskab. Det er meningen, at jeg på sigt skal varetage flere forskellige funktioner, så jeg bliver lidt af en blæksprutte. Muligvis er det også mig, du kan få i røret, når du ringer og mine kollegaer er optaget.
Jeg har en baggrund som social- og sundhedshjælper, men mit seneste arbejde har været i et online antikvariat.

Sanne

Sanne Milling, "Madmor"

Jeg holder liv i BookingStudio - i hvert fald hvis mad er ensbetydende med liv!
Jeg står for at lave mad til mine dejlige kolleger og vores gæster, når vi har besøg.
Jeg har ikke altid arbejdet med mad,  men har altid haft en holdning til den:
Mad skal begejstre, den må aldrig være ligegyldig - den skal pirre sanserne, være smuk  og velsmagende.

Før jeg startede i BookingStudio arbejdede jeg  i 27 år som sygeplejerske, men syntes,det var tid til forandring. Så da muligheden for at blive  "madmor" bød sig, var valget indlysende - det at lave mad har livslangt været en stor glæde for mig.
Og sådan er det også med sang! Jeg har været korsanger i 35 år og synger i Filharmonisk Kor i Odense og Vokalgruppen Fontana her i Svendborg.

Bestyrelsen i BookingStudio A/S

Peter Laub Christoffersen
Peter Laub Christoffersen
Bestyrelsesformand
Hanne Thyssen
Hanne Thyssen
Danibo
Fanø Sommerhusudlejning
Anders Thygesen
Anders Thygesen
Esmark Feriehusudlejning
Nis Wilson Nissen
Nis Wilson Nissen
BookingStudio A/S
Dennis Knappe
Dennis Knappe
Stifter af BookingStudio A/S